PreBeCo in een nieuw jasje!

Na enkele maanden hard werken door onze aannemers, partners, leveranciers en uiteraard onszelf, zijn we begin deze zomer succesvol verhuisd! Nu de laatste werkzaamheden zijn uitgevoerd zijn we nu volledig operationeel vanop de Grote Steenweg 42 in Kessel!

Groeien en blijven groeien

Door de stijgende behoefte aan diensten op maat op vlak van welzijn op het werk en arbeidsveiligheid blijft PreBeCo groeien. Daarom zijn we afgelopen zomer verhuisd naar een groter, moderner en aangenamer kantoor. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in meer mobiliteit om een snellere dienstverlening te garanderen!

Welkom op ons nieuw kantoor!

Door de snelle uitbreiding van ons team werd het ons een jaar geleden duidelijk dat ons kantoor aan uitbreiding toe was. Toen onze vertrekkende overburen een uitweg boden hebben we deze kans meteen gegrepen! Ons kantoor werd duidelijk te klein maar onze uitstekende ligging tussen de E313 en E19 wilden we niet zomaar opgeven. De ideale oplossing werd dus gevonden aan de overkant van de straat.

Team PreBeCo verhuist

Een jaar later zijn we goed en wel geïnstalleerd in ons splinternieuw kantoor. Deze keer zijn er voldoende mogelijkheden voorzien om onze verwachte groei van  de komende jaren op te vangen. We kozen voor een open kantoor en schakelden Burovorm+ in voor de inrichting.

een open kantoor met oog voor welzijn op het werk

Met ‘welzijn op het werk’ als belangrijke pijler in onze eigen dienstverlening werd er veel aandacht besteed aan comfort en ergonomie. Zo werden er onder andere zit-sta bureaus geïnstalleerd. Op die manier kunnen onze medewerkers zowel staand als zittend bureauwerk uitvoeren. Ook werd er veel aandacht geschonken aan lichtinval en verluchting.

In onze nieuwe werkplek hebben we aangename ruimtes voorzien voor het ontvangen van klanten. Daarom schakelden we sterke partners in met een oog voor esthetiek! De schilderwerken werden perfect uitgevoerd door Trendy Decor en originele decoratie werd gevonden bij XL Reklame en Moss Projects.

Decoratie PreBeCo

 

Verder danken we onze aannemers en partners ook voor:

  • de snelle oplevering van de algemene renovatiewerken door Verhaert & Co;
  • de installatie van ons gebruiksvriendelijk en betrouwbaar beveiligingssysteem door Argus Security;
  • de installatie van onze snelle, betrouwbare server door APCHARD
  • de aansluiting en installatie van ons milieuvriendelijk en stijlvol sanitair door Gaëtan Roelandts;
  • de snelle en verzorgde plaatsing van onze stijlvolle trap door Tibato;
  • de installatie van onze verfrissende airco door AircotechniX;
  • de feilloze plaatsing van brandblussers en evacuatiepictogrammen door FirSaCo;
  • en de snelle en verzorgde uitvoering van de elektriciteitswerken door Electro Service Verspagen

Sneller bij de klant

Naast een nieuw kantoor werd ook geïnvesteerd in ons wagenpark. Om onze klanten snel van dienst te kunnen zijn werd ons wagenpark uitgebreid met enkele trendy bolides! Bedankt Groep VDH – Mercedez-Benz en FIAT Garage Van Brempt voor de snelle oplevering van onze wagens.

De bestickering werd ook hier verzorgd door XL Reklame.

PreBeCo auto